Feest 10-daagse 2024

Stichting SLOEP Feest 10-daagse 2024

De vrijwilligers van Stichting SLOEP hebben er weer zin in en staan klaar met een fantastisch programma vol feesten en activiteiten.

10 dagen lang zijn het Feestweiland en de Feesttent aan de Nieuw Loosdrechtsedijk (tussen nrs. 6 en 8) de plek om te zijn voor jong en oud uit Loosdrecht en omgeving.

Het programma van de Feestweek is vanaf begin april te vinden op deze website.

Voor sommige activiteiten is het nodig om je vooraf aan te melden, ook dat kan via de website vanaf 15 april.

Er zijn talloze activiteiten waar je uit kan kiezen of doe gewoon met alles mee?!

KINDEREN

Wat denk je van huttenbouwen, vrijmarkt, ponymiddag, spellencircuit, schminkcircus, polsstokspringen, WK voetbal, mini-graafmachines, kinderoptocht, visagie-workshop, fotoshoot, knutselmarathon, badbeestjes-race, play-back-show, en fantastische attracties op Koningsdag en Bevrijdingsdag of kom je schaatsen op de kunstijsbaan ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum van Jeugdschaatsen Loosdrecht.

VOORBEREIDEN

Voor sommige activiteiten kan de pret nu al beginnen. Zoals oefenen voor de Kinder Playbackshow en het hardlopen tijdens de Ronde van Loosdrecht, vast een Badbeest bouwen of zorgen dat je wat moois te koop hebt tijdens de Kindervrijmarkt op Koningsdag.

JEUGD

Kom je ook naar de visagie-workshop met een professionele fotoshoot, “Hunted”(blijf jij uit handen van de politie?), Ronde van Loosdrecht, Polsstokspringen, Vrijmarkt en natuurlijk het Jeugdfeest van het jaar met DJ Dean J op maandag 29 april.

VOLWASSENEN

Ronde van Loosdrecht, Polsstokspringen, Prutrace, Wandelen door Het Loosdrechtse Bos, Presentatie HKL, Zeskamp, Feestweekmarkt met muziek van “de Platenbus”, de SLOEP Rally en de Korenavond (onder voorbehoud)

FEESTAVONDEN - Toegang vanaf 18 jaar!

De geweldige Feestavonden met SLOEP-huis-DJ’s Jan en Lesley en met tijdens Koningsnacht een optreden van “de Heeren van Amstel Band”, op 30 april de Hollandse Avond met QUINCY EN MARTIN WARMERDAM en op 3 mei een optreden van Disco Snolly! Regel tijdig oppas!

Koningsdag wordt afgesloten met een Oranjeborrel met DJ’s Jan & Lesley en een optreden van Keano Nieuwenhoven en de Bring it Back Coverband.

Voor oudere dorpsgenoten is er op 2 mei een gezellige Bonte Middag en voor het hele gezin een Super-Feest-Bingo.

4 Mei om 20.00 is de Dodenherdenking in het Jaap Zeldenrijkplantsoen m.m.v. het Kortenhoefs Koper Quinted.

5 MEI - BEVRIJDINGSBRUNCH vanaf 10.30 uur

Na het succes van vorig jaar verzorgt Stichting 43 Bevocie, de bevoorrading compagnie uit Loosdrecht, weer een goed verzorgde uitgebreide Bevrijdings-brunch in een legergroene ambiance.

Zondagochtend de Vrijheid vieren met een heerlijke maaltijd op het grote terras en de mogelijkheid om kennis te maken met dorpsgenoten.

Iedereen is welkom, aanmelden kan via de website, de kosten zijn slechts € 5,00 per persoon, kinderen van 7 tot en met 12 jaar betalen € 2,50 en kinderen tot en met 6 jaar kunnen gratis mee eten.

 Daarna sluiten wij de Feestweek af met de trekking van de grote SLOEP Loterij en een Bevrijdingsborrel met muzikale omlijsting door DJ Kolonel Confetti.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact