Dankwoord voorzitter

GEWELDIG BEDANKT !!

De feesttiendaagse 2023 zit er weer op. Ik durf rustig te zeggen, dat waren weer ouderwetse topdagen. Voor onze bezoekers 10 mooie dagen, voor onze vrijwilligers zeker ook waarmee een fors aantal in voorbereiding en afronding weken en soms zelfs maanden bezig zijn geweest.

Op het gevaar af vrijwilligers over te slaan noem ik hierbij zeker mijn mede bestuursleden, de modderkruipers en overige opbouwers, opruimers en afbrekers, de activiteitenbegeleiders, geluidmensen, het jeugdbestuur, de beveiligers, de bar- en kassa-bemensing en coördinatie, de in- en verkopers, de cateraars, de sponsorwervers en -bezoekers, de toiletdames, de lotenverkopers, de verkeerregelaars, de techneuten, de dinerleveranciers en ook die van al het drukwerk, de terreinschoonmakers, de verslaggevers en fotografen, site- en sociaalmedia beheerders, etc, etc.

Toch weer honderden ondersteuners die gezamenlijk dit alles tot een succes hebben gemaakt en hebben laten zien waar een klein dorp groot in is.

Zeker ook een speciaal woord voor onze onmisbare sponsors. Dit jaar, na kundig bezoek van ons acquisitieteam, waren er zo’n 300 sponsoren niet te beroerd om stevig en meer dan ooit te investeren in financiën, middelen, voorzieningen, vervoer, drukwerk en prijzen.

Tot slot natuurlijk al onze bezoekers, want daar doen we het met z’n allen voor. Wat hebben we weer veel mensen zien genieten van de feesten en deelnemen aan meer dan 40 activiteiten voor jong en oud. Van nieuwe acties als Hunted en natuurlijk de indrukwekkende 4 mei herdenking waarbij ook een veteraan uit de 2e wereldoorlog aanwezig was samen met de colonne van Gooi Bevrijd.

Geniet nog wat na met alle verslagen en foto’s op onze (deze) vernieuwde site.
Tot gauw bij een van onze andere activiteiten en anders tot volgend jaar!!

Een trotse voorzitter van de Stichting S.L.O.E.P.,

Wim Bekenkamp

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact