Bevrijdingsbrunch 5 mei 2024

Wat:                    Bevrijdingsbrunch
Datum:              Zondag 5 mei
Tijdstip:           10.30-13.30 uur (om 10.30 uur staat de koffie klaar)

BEVRIJDINGSBRUNCH
Dit is een uitnodiging voor alle inwoners van Loosdrecht!
Start Bevrijdingsdag met een gezellige brunch op het Feestterrein. Stichting 43 Bevocie (evenementenorganisatie voor militaire eenheden, veteranenverenigingen en goede doelen) uit Loosdrecht, verzorgt allerlei lekkers. Voor de een is het een laat ontbijt. Voor de ander een vroege lunch. Hoe dan ook. Pak deze kans en geniet van het samenzijn.

Iedereen is welkom vanaf 10.30 uur
U wordt om 10.30 uur verwelkomd met heerlijke koffie waarna de brunch om 11.00 voor u klaar staat. Hoe fantastisch is het dat we Bevrijdingsdag met elkaar kunnen starten. Geniet van deze bijzondere maaltijd en de unieke legergroene ambiance. Het Wijdemerenfonds ondersteunt de Bevrijdingsbrunch waardoor wij de prijs laag kunnen houden. Daar zijn we hen zeer dankbaar voor.

Geef je aanwezigheid uiterlijk op 27 april door (de inschrijving is verlengd t/m dinsdag 30 april).
Je kunt je tot en met Koningsdag aanmelden via onderstaande link. Kinderen tot en met 6 jaar eten gratis mee. De prijs voor 7 tot en met 12-jarigen is € 2,50 per kind. De kosten voor Loosdrechters van 13 jaar en ouder is € 5,00 per persoon. Je kunt rekenen op een mooie en uitgebreide brunch! Alvast eet smakelijk allemaal! 

Klik hier om je op te geven voor de Bevrijdingsbrunch

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact