Alle info Feest 10-daagse

Update Feest 10-daagse 2024: 12 april 2024

Alle informatie over de Feest 10-daagse 2024 staan nu online. Bij vrijwel elk onderdeel van de Feestweek staat extra informatie gepubliceerd. Ook of en hoe je in moet schrijven.

Je kunt je per heden al inschrijven voor de diverse evenementen, behalve de 19e SLOEP Rally en de Bevrijdingsbrunch. Die inschrijvingen gaan op 15 april om 10.00 uur open. Je kunt, of eigenlijk moet maar dat klinkt zo onaardig, dan meteen via iDeal betalen.

Veel plezier en geniet van alle evenementen die we voor jong en oud aan kunnen bieden.
Namens alle (ruim 200) vrijwilligers van Stichting SLOEP.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?