SLOEPenTOCHT


Vanwege de Covid-19 crisis is de
SLOEPenTOCHT voor 2020 afgelast.


Zondag 28 juni 2020 --- SLOEPenTOCHT 

Op zondag 28 juni 2020 is het feest op het water want dan gaat Stichting SLOEP voor "de Olympische Gedachte" tijdens de 21ste SLOEPenTOCHT.

Thema:"De Olympische Gedachte"

Hieronder staat de info voorde SLOEPenTOCHT 2019. Daarme kunt u zich al een beeld vormen. Deze informatie wordt t.z.t. uiteraard voor de SLOEPenTOCHT van 2020 aangepast.


 

SLOEPenTOCHT 2019

Meedoen is eenvoudig: hang de gouden wimpel aan je boot en je kan genieten van muziek, leuke activiteiten en heerlijke proeverijtjes tijdens een “Rondje Loosdrecht”.

De wimpel zit (samen met proeverijbonnen voor 4 personen, het programma, de route en verrassingen) in deelname tassen die vanaf zaterdag 29 juni voor € 27,50 te koop zijn bij Joy's Cadeaus & Woonaccessoires (Nootweg 43C, Loosdrecht), bij Sam’s IJs (Oud-Loosdrechtsedijk 198, Loosdrecht) en bij de Sluiswachter van de Mijndense Sluis, (Mijndensedijk 21, Loenen).

Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt en (helaas) OP=OP. 

Het rondje Loosdrecht wordt zowel linksom als rechtsom gevaren: vanaf de Drecht via de ’s Gravelandsevaart, naar het Hilversums Kanaal en via sluis het Hemeltje naar de Vecht. Dan door de Mijndense Sluis weer terug via de Loosdrechtse Plassen (Eerste en Tweede Plas) naar de Drecht.

Heeft u geen boot, dan hoeft u deze dag niet te missen. Want op de fiets kunt u de route langs de sluizen ook volgen en genieten van de gezelligheid.

Dit jaar kunt u optredens vinden bij onder andere de Mijndense sluis, Ottenhome, de Raaisluis, Bar-Bistro het Bruggetje en natuurlijk bij sluis ’t Hemeltje.

Bij ’t Hemeltje zullen Jan, Lesley en Nico het publiek in en om de sluis vermaken met leuke spelletjes en heerlijke muziek.

Komt u met de auto, dan is er bij sluis ’t Hemeltje in Nederhorst den Berg gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid, volg daarvoor de parkeerinstructies op van onze parkeerwachten.

Vrijbuiterweekend

Er zullen opvallend veel zeilboten te zien zijn op de Loosdrechtse Plassen. Vanuit GWV De Vrijbuiter wordt het Vrijbuiterweekend georganiseerd. Dit is een groot zeilevenement met veel verschillende klassen open zeilboten. De finish van elke wedstrijd is traditiegetrouw voor GWV de Vrijbuiter. Deze watersportvereniging is aan de noord-oost kant van de Loosdrechtse Plassen gelegen.

De SLOEPenTOCHT begint op 7 juli om 10.30 uur


Ter inspiratie, zodat je weet hoe je in 2019 voor "GOUD" kunt gaan.

Winnaars van 2018:

Mathilde en John de Blok & Crew

 

Ome Joop & Crew

 


 


 Voor "Media & Uitslagen" van de SLOEPenTOCHT 2018: klik Hier.