4 en 5 mei 2020 --- Monument Loosdrecht

4 mei 2020 --- Monument Nieuw Loosdrecht

Een bijzondere dag, waarbij er geen algemene herdenking tussen 19.45u en 20.30u plaats kan vinden bij het monument.

Eenieder was in de gelegenheid om tussen zonsop- en zonsondergang, behalve tussen 19.30u en 20.30u, het monument te bezoeken. De SLOEP fotografen hebben diverse foto's gedurende de dag gemaakt.

Klik hier  om naar de foto slideshow van Ben te gaan (overdag).

Klik hier  om naar de foto slideshow van Laurence  te gaan (overdag).

Klik hier  om naar de foto slideshow van Miranda  te gaan (avond, besloten herdenking).

Klik hier  om naar de foto slideshow van Ben  te gaan (avond, besloten herdenking).

Klik hier  om naar de foto slideshow van Hans  te gaan (Emtinckhof).

Een impressie van Chiel van de besloten herdenking op 4 mei 2020 bij het Monument in Nieuw-Loosdrecht:

Een impressie van de "thuis herdenking" van 4 mei 2020 in de Jonkheer van Sypesteynlaan in Loosdrecht:

5 mei 2020 --- Bezorging presentjes

Loosdrechters, die 75 jaar of ouder zijn hebben de bevrijding meegemaakt. 30 SLOEPers van Stichting SLOEP hebben deze Loosdrechters op 5 mei in de ochtend ene presentje gebracht.

Klik hier  om naar de foto slideshow van Ben en Wim (samengestelde slideshow) te gaan.

Klik hier  om naar de foto slideshow van Hans (Monument) te gaan.

Foto van TGL (Trainings Groep Loosdrecht (schaatsen))

In Wageningen, Stad der Bevrijding, zien 4 en 5 mei er dit jaar heel anders uit dan we gewend zijn.
Vanwege de coronacrisis kan het Bevrijdingsevenement niet zoals aangekondigd plaatsvinden.

In een eerste opzet zouden wij het Vuur vanuit Wageningen, ‘s nachts, overbrengen naar het SLOEP-feest terrein.
Tijdens het geplande Bevrijdingsontbijt, zou het Vuur in Loosdrecht ontstoken worden.

Trainingsgroep IJsclub Loosdrecht heeft hierop de “Alternatieve Bevrijdings Vuur Estafette” georganiseerd.
Individueel hebben, een aantal leden, samen 75 km gelopen op 4 en 5 mei.

Uit "De Gooi- en Eemlander" van 6 mei 2020

Heb jij leuke foto's van de SLOEP Evenementen of activiteiten en wil je ze graag delen?
Maak zelf een mooie selectie en stuur ze via "WeTransfer" naar webbeheer@stichtingsloep.nl
en wie weet zie jij je foto's in een slideshow op de website of op de youtube pagina terug.