Talent in de Tent

Vrijdag 5 mei

Gezocht:

Talent in de Tent

Laat je talenten zien op vrijdag 5 mei om 14.00 uur in de feesttent.

Ben je heel goed, nog niet ontdekt? Heb je een leuke act als cabaretier, muzikant, zanger, danser, acrobaat, goochelaar of acteur en wil je dat graag aan iedereen laten horen en zien, dan is ‘Talent in de Tent’ jouw kans!
Wil je alleen of samen met je vereniging, theater- of toneelgroep die speciale act opvoeren, geef je dan op (vóór 26 april) via info@stichtingsloep.nl .

De act mag niet langer duren dan 5 minuten en informatie over mogelijkheden voor geluid en podiumruimte kan worden verkregen via hetzelfde e-mailadres of telefoonnummer 06-25.23.28.54.

Een kleine commissie van deskundigen beoordeelt de acts op muzikaliteit, originaliteit en enthousiasme. Verliezers zijn er niet want iedereen wint een goed advies en een leuke verrassing.

P.S. Geef je snel op want vol is vol!

Muziek op schoot

Talent in de Tent start om 14.00 uur met een korte demonstratie van ‘Muziek op Schoot’ door de allerkleinste muzikantjes (2 tot 4 jaar) onder leiding van docente Ellis Steenbeek.
Dus ook de kleine talentjes zijn van harte uitgenodigd om muziek te komen maken.

SCHMINKEN

Doe je mee met Talent in de Tent om te laten zien hoe goed je bent... maar kun je nog wel wat make-up of schmink gebruiken? Wij (Heidi en Rhea) staan voor je klaar om jouw gezicht nog mooier te maken!