Dijkfestival update

22 t/m 24 september 2017

de Porseleinhaven

Oud Loosdrecht

Muziek, boten, lichtjes, sportiviteit en lekker eten en drinken zijn de ingrediënten die vorig jaar hebben bewezen garant te staan voor een oergezellige Loosdrechtse afsluiting van de zomer.

In en rond de vertrouwde SLOEP-tent en in het water van de Porseleinhaven wordt door de vrijwilligers van SLOEP weer een prachtig weekend georganiseerd met vertier voor jong en oud.

• Gestart wordt op vrijdag 22 september met een Oktoberfest dat onvergetelijk zal worden door een optreden van "Wir sind Spitze" (www.wirsindspitze.com).
  • Op zaterdag zijn de kinderen aan de beurt met allerhande spelletjes en activiteiten zowel op de kant als op en in het water van de Porseleinhaven. Suppen, waterspelen, een grote zandbak van Everts GWW, springkussens, knutselen en nog veel meer!
  • Als het zaterdag donker wordt is het tijd voor de feeërieke lichtjestocht van kleine verlichte bootjes die, mooi versierd onder de bruggen en over de Vuntusplas varen.
  • Zaterdagavond komt er een fantastische coverband (de naam houden wij nog even geheim zolang de onderhandelingen nog niet afgerond zijn) de tent op stelten zetten.
  • Zondag een wat rustiger soort muziek maar met evenveel enthousiasme gebracht door de Vegas Strings o.l.v. Pieter van den Dolder met een optreden van de fameuze Deborah Carter.

Door de fantastische medewerking van alle sponsoren kan Loosdrecht een feestelijk programma tegemoet zien.

Vanaf vrijdag avond zorgen een aantal eetgelegenheden ervoor dat er tijdens de festiviteiten genoten kan worden van smakelijke verrassingen terwijl de gastvrouwen en gastheren van Stichting SLOEP in de tent drankjes schenken.

Hou de Nieuwsster, de Facebookpagina "Sloepy Loosdrecht" (klik hier) en de website www.stichtingsloep.nl in de gaten voor het programma, alle informatie en mogelijkheden om deel te nemen.

Tot ziens op het Loosdrechtse Dijkfestival!