Korenfestival

10e Korenfestival
Dinsdag 2 mei 2017

Top-act Sisters! tijdens het 10e Korenfestival

Het 10e Korenfestival wordt gehouden op dinsdag 2 mei.

Om deze 10e uitgave van het -inmiddels niet meer uit de feestweek weg te denken- Korenfestival extra luister bij te zetten, is er een optreden van Sisters!

Vier supervrouwelijke, op-en-top professionele zangeressen, alle vier met een totaal eigen geluid. Het repertoire van ‘Sisters!’ varieert van opzwepende close harmony, heerlijke Latin klanken, hedendaagse pop, sophisticated soul, tot onvervalste swingende ‘rock- ‘n- roll’ en dat alles overgoten met een extra verfijnd Sisters!-sausje.

Naast dit bijzondere optreden van Sisters! zullen tijdens het festival de Loosdrechtse koren Snowe en Fun4All en 't Grachtenkoor uit Maarssen een optreden verzorgen. De avond wordt, traditiegetrouw, weer afgesloten met een muzikaal spektakel door het Ankeveens Havenloos Mannenkoor, waarbij iedereen in de tent weer enthousiast zal worden aangemoedigd om uitbundig mee te zingen.

Om de koren alle aandacht te kunnen geven, is de bar in de tent alleen open tijdens de pauze en als de koren wisselen op het podium. De buitenbar blijft wel geopend.