Jaarmarkt

29 augustus 2018

Traditiegetrouw wordt er op de laatste woensdag van augustus door de Loosdrechtse
Winkeliersvereniging, onder leiding van Wout van der Linden van het Knippandje, een gezellige jaarmarkt georganiseerd.
Verspreid over de Nootweg, de Eikenlaan en het Lindeplein zijn dan vele kramen te vinden van Loosdrechtse winkeliers, bedrijven en verenigingen.
De vrijwilligers van de Stichting SLOEP ondersteunen de organisatie van de Jaarmarkt met een gezellige bar, terras en muziek waar Loosdrechters na de vakantie periode elkaar weer kunnen ontmoeten.
In 2018 wordt het spannend of deze Jaarmarkt in dezelfde vorm kan doorgaan omdat er rond die tijd werkzaamheden worden uitgevoerd aan de Eikenlaan.

wij houden u hiervan op de hoogte op deze website en via onze Facebook pagina " Sloepy Loosdrecht".

Voor deelname kunt u contact opnemen met Wout van der Linden van het Knippandje, Nootweg 61, telefoon 06-51.58.99.45. E-mail wout@stichtingsloep.nl

Voor "Media & Uitslagen" van de Jaarmarkt 2017: klik Hier.